ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
Ο ΟΜΙΛΟΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η Εκστρατεία "Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους" (F.T.B.C) ξεκίνησε στην Αμερική το 1994, όταν ο βασικός εμπνευστής Ralph Lauren δημιούργησε το «στόχο» επηρεασμένος από το θάνατο της στενής του φίλης και αρχισυντάκτριας μόδας της "Washington Post", Nina Hyde, με την πίστη ότι η μόδα μπορεί να σώσει ζωές.

Αντικειμενικός σκοπός του F.T.B.C, είναι η ενημέρωση και η συγκέντρωση χρημάτων για περαιτέρω έρευνα, επιμόρφωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του στήθους.
Το περιοδικό MUST αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια στην Κύπρο. Συνέβαλε μάλιστα στη δημιουργία του "ΜΟΔΑ - ΣΤΟΧΟΣ  ΚΥΠΡΟΥ" και προβάλλει και στηρίζει ανελλιπώς την παρουσία και τις εκδηλώσεις του.

Η εκστρατεία οφείλει εν μέρει τη μεγάλη της απήχηση στις πρωταγωνίστριές της, τα κορυφαία μοντέλα (Kate Moss , Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Gisele Βundchen και Fernanda Tavares) που "δάνεισαν" την εικόνα τους ειδικά για τους σκοπούς της φιλανθρωπικής καμπάνιας.
Μέχρι σήμερα, η εκστρατεία έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού η ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων γυναικών για έγκαιρη διάγνωση έχει αυξήσει θεαματικά την επιτυχή αντιμετώπιση της ασθένειας στα αρχικά στάδια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα έσοδα της εκστρατείας από πωλήσεις ρούχων και αξεσουάρ, ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια δολάρια. Υπολογίζεται ότι μέχρι τώρα έχουν πουληθεί περισσότερα από 7 εκατομμύρια T - Shirts.

Εκτός από την Κύπρο, η εκστρατεία δραστηριοποιείται και στις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Τουρκία.
Το όραμα είναι παγκόσμιο: Ένα μέλλον χωρίς το φόβο του Kαρκίνου του Στήθους.

Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio