ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
ΣΠΙΤΙ & ΖΩΗ
ΣΠΙΤΙ & ΖΩΗ
Νέα εποχή, νέα αισθητική
Νέο περιοδικό για το σπίτι και τη διακόσμηση μαζί με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Target group 
Ηλικίες
25 - 55
Φύλο
90% Γ
Κοιν. ομάδες
Α, Β, Γ1, Γ2

Ένα νέο περιοδικό διακόσμησης και καλής ζωής θα συνοδεύει της κυριακάτικη έκδοση της Καθημερινής τέσσερις φορές τον χρόνο, με το πρώτο τεύχος να κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.

Η θεματολογία του περιοδικού θα αφορά στο σπίτι, το ύφος, την αισθητική, το στιλ του. Θα περιλαμβάνει πολύτιμες συμβουλές, ιδέες και λύσεις για κάθε διακοσμητικό πρόβλημα και θα προτείνει έξυπνους, εύκολους και πρωτότυπους τρόπους διακόσμησης για όλους τους χώρους του σπιτιού.

Μία πολύ μεγάλη ποικιλία θεμάτων που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και φυσικά πάρα πολλά ρεπορτάζ γύρω από τη δόμηση, ανακαίνιση και διακόσμηση. Εκτός από τα εξειδικευμένα άρθρα του, θα περιέχει και πολλά ρεπορτάζ με έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, αξεσουάρ, ειδικούς μηχανισμούς κ.ά., που οι αναγνώστες θα μπορούν να βρουν στην αγορά.

Με ειδικά αφιερώματα γύρω από διάφορα δομικά στοιχεία όπως το τζάκι, το δάπεδο, τη σκάλα κ.ά. το ΣΠΙΤΙ & ΖΩΗ θα καταφέρει να καλύψει κάθε ανάγκη. Κατοικίες, ιδιαίτεροι χώροι και κτήρια, ξενοδοχεία, δημιουργοί, αρχιτέκτονες και interior designers θα παρουσιάζουν τις καλύτερες προτάσεις για είδη σπιτιού, έπιπλα, αξεσουάρ και όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της διακόσμησης και όχι μόνο.

Το περιοδικό ΣΠΙΤΙ & ΖΩΗ θα κυκλοφορεί καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη, στο ενισχυμένο πακέτο της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και θα αποτελεί ένα εγχειρίδιο διακόσμησης και αισθητικής. Αρχισυντάκτης του νέου περιοδικού είναι ο Ανδρέας Τέρλας, αγαπητός δημοσιογράφος και interior consultant. Η νέα εποχή της Κύπρου δημιουργεί νέες ανάγκες σε ό,τι αφορά το σπίτι και τον τρόπο ζωής μας. Η αισθητική μας είναι αναπόφευκτο να επηρεαστεί προς το καλύτερο σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η φιλοσοφία της έκδοσης συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με το διαχρονικό στιλ μέσα από το φίλτρο της επικαιρότητας, των νέων εξελίξεων και της αγοράς.

Επιστροφή στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio