ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
Νέος Διευθυντής των Τηλεωρών ο κ. Τάσος Τρύφωνος
11/02/2016

Ο Όμιλος SPPMedia ανακοινώνει πως τη διεύθυνση του περιοδικού Τηλεώρες αναλαμβάνει το διευθυντικό στέλεχος του Ομίλου, κ. Τάσος Τρύφωνος. Την αρχισυνταξία του περιοδικού αναλαμβάνει η κα. Μαριάννα Καραβαλή.

Το περιοδικό Τηλεώρες είναι το μακροβιότερο εν ενεργεία περιοδικό της Κύπρου με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στα περίπτερα, η οποία είναι σταθερά κάθε βδομάδα άνω των 7.000 αντιτύπων. Η νέα ομάδα των Τηλεωρών  φιλοδοξεί να φέρει αέρα ανανέωσης στο περιοδικό αυξάνοντας το παρεμβατικό του λόγο  στην τηλεόραση στην Κύπρο. Ο πλήρης ανασχεδιασμός των Τηλεωρών θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο.

Η μέχρι πρότινος Διευθύντρια του περιοδικού, η οποία υπήρξε και εκ των ιδρυτικών στελεχών, κα. Κυπρούλα Χριστοφίδου. έχει ολοκληρώσει ευδοκίμως τις υπηρεσίες της και έχει συνταξιοδοτηθεί. Η διεύθυνση και το προσωπικό του Ομίλου SPPMedia της εύχονται τα καλύτερα στη νέα της ζωή.

Σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Δημήτρης Λοττίδης, δήλωσε σχετικά: «Η κυρία Κυπρούλα Χριστοφίδου αποτελεί παράδειγμα επαγγελματισμού και ήθους για την κυπριακή δημοσιογραφία. Θα μας λείψει αλλά την ίδια ώρα χαιρόμαστε γι’ αυτήν και της ευχόμαστε κάθε καλό με υγεία».

Εκ του Τμήματος Επικοινωνίας

Επιστροφή στο ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio