ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη 2009
Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία
Ημερομηνία Έναρξης: 14/09/2009   |   Ημερομηνία Λήξης: 14/09/2009

Μετά από ένα χειμώνα απουσίας από τις μουσικές σκηνές και μια μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Νότιο Αφρική, η Cyta φέρνει κοντά στο κοινό της Κύπρου τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τον καλλιτέχνη που έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές του νεανικού κοινού που επιστρέφει για την καλοκαιρινή του περιοδεία ανά την Ελλάδα έχοντας πάντοτε στο πρόγραμμά του και την Κύπρο φυσικά.

Έρχεται, με την ίδια δύναμη που αντανακλά η σκηνική του παρουσία στο κοινό και με την ίδια διάθεση να σκορπίσει τα εκρηκτικά αλλά και τρυφερά συναισθήματα που κατακλύζουν τις συναυλίες του. 

Συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και παραγωγός, κατόρθωσε σε μικρή ηλικία να επιβάλει το δικό του μουσικό ύφος στην εγχώρια καλλιτεχνική σκηνή και να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα θαυμαστών που ολοένα ανανεώνεται. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι όλοι του οι δίσκοι γίνονται τριπλά και τετραπλά πλατινένιοι, κάθε συναυλία του είναι sold out ενώ τα τραγούδια του σημειώνουν ρεκόρ παραμονής στο Νο 1 των ελληνικών ραδιοφώνων.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, τη φωνή του και την ξεχωριστή παρουσία του. Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ξεχωριστή θέση έχει το υλικό από το «7», ένα cd με 11 τραγούδια που συνθέτουν την πιο πλήρη δισκογραφική δουλειά του. Το «7» έχει ξεπεράσει τις 70.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένιο. Τραγούδια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς» και φυσικά το «Ανάποδα» που είναι πρώτο στις λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών, θα παρουσιαστούν ζωντανά στο κοινό αποκτώντας διαφορετική ενέργεια.
Δεν θα λείψουν και μεγάλες παλιότερες επιτυχίες που εξακολουθούν να συγκινούν με τη δύναμη του πρώτου ακούσματος. «Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ», «Έτσι Σε Θέλω» και πολλά άλλα.

Μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργατών εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή.

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio