ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
LOVE FM
LOVE FM

Ο πιο ερωτικός σταθμός της Κύπρου

Target group
Ηλικίες 25 - 54
Φύλο 60% Γ - 40% Α
Κοιν. ομάδες Α, Β, Γ1, Γ2

Το Love FM, ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα ραδιοφωνικά brands στην Ελληνική αγορά πλέον εκπέμπει σε ολόκληρη την Κύπρο από δύο συχνότητες, 100.7, 88.7 & 108.0. Η  Κύπρος έχει αποκτήσει το δικό της ερωτικό μουσικό σταθμό. Το πρόγραμμα είναι βασισμένο 100% σε ερωτική μουσική (love ballads)  ισόποσης σχεδόν κατανομής, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Το Love FM απευθύνεται σ ένα δυναμικό αγοραστικά κοινό το οποίο όπως δείχνουν οι ποιοτικές μετρήσεις είναι υψηλού πνευματικού και οικονομικού επιπέδου. Είναι ένας σταθμός που έχει αναδειχθεί μέσα από τις μετρήσεις σε opinion leader όσον αφορά στο μουσικό ύφος, στη δημιουργία μουσικών επιτυχίων, στην καθιέρωση καλλιτεχνών αλλά και στις αγοραστικές και καταναλωτικές συνήθειες των ακροατών του.

Είναι ένας μουσικός σταθμός σύγχρονος και προσεγμένος που σέβεται το καλό τραγούδι και προσφέρει πολλές επιλογές στους ακροατές του. Η αρμονική συνύπαρξη στο ρεπερτόριο του LOVE FM 100.7, 88.7 & 108.0 της ελληνικής και ξένης μουσικής αλλά και των σημερινών μεγάλων επιτυχιών με τις παλαιότερες είναι μοναδική στο ραδιοφωνικό τοπίο της  Ελλάδας και της Κύπρου. Ο σεβασμός προς τους ακροατές αντικατοπτρίζεται σε κάθε ενέργεια του σταθμού. Από τα προσεγμένα trailer, τους μεγάλους αλλά όχι λαϊκίστικους διαγωνισμούς του και την προσεκτική επιλογή των τραγουδιών.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους το LOVE FM 100.7, 88.7 & 108.0 δικαιολογημένα θεωρείται ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο ελληνικό ραδιόφωνο και διατηρεί εδώ και δώδεκα χρόνια αναλλοίωτο το άψογο και πρωτοκλασάτο προφίλ του και τους πιστούς ακροατές του που του έχουν χαρίσει μόνιμα μια θέση στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Όσον αφορά στην Κύπρο, μέσα από τους νέους υπερσύγχρονους πομπούς του και το εξαιρετικής ποιότητας σήμα του σε όλο το νησί στις συχνότητες 100.7, 88.7 & 108.0 αλλά και το άρτιο πρόγραμμα του που συνδυάζει εκπομπές από Ελλάδα και από Κύπρο , το Love FM Κύπρου είναι πλέον ένας σταθμός που πρωταγωνιστεί στο κυπριακό ραδιοφωνικό τοπίο και κάνει τη διαφορά.

Επιστροφή στο ΡΑΔΙΟ
Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio