ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
Cyprus Cuisine
Η iPhone / iPod / iPad εφαρμογή Cyprus Cuisine είναι εδώ και μερικές μέρες διαθέσιμη στο App Store από τον όμιλο των Ειδικών Εκδόσεων. Η Cyprus Cuisine by Athina Loizidou, με 50 συνταγές στην αγγλική γλώσσα, είναι στην ουσία ένα εύχρηστο ψηφιακό βιβλίο μαγειρικής που αναδεικνύει τον πλούτο της κυπριακής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής.
Περισσότερα
Cyprus iguide
Είναι διαθέσιμο στο apple store ακόμα μια iPhone / iPod / iPad εφαρμογή από τον Όμιλο των Ειδικών Εκδόσεων, το Cyprus iGuide. Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό διασκέδασης και περιήγησης για την Κύπρο.
Περισσότερα
deejay radio
Μια εφαρμογή, 3 ραδιόφωνα (deejay radio, deejay base, deejay lounge), μουσικά νέα και ακούστε τις ειδήσεις όπως δεν τις έχετε ξανακούσει (Not the Daily News).
Περισσότερα
must online
Η εφαρμογή must online είναι εδώ και λίγες μέρες διαθέσιμη από το appstore της Αpple, για όλες τις ios συσκευές iPhone, iPod και iPad. Η εφαρμογή must online, διαδραστική και καινοτόμα, δίνει στους χρήστες της όλο τον κόσμο της μόδας, του lifestyle  και των celebrities στα χέρια τους.
Περισσότερα
24sports
Η εφαρμογή περιλαμβάνει όλο το βασικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.24sports.com.cy που περιλαμβάνει τις κύριες εκδόσεις της ημέρας, τη ροή ειδήσεων, τις ειδήσεις ανά ομάδα, τη στήλη «Hotspot», φωτογραφίες αλλά και video σε συνεργασία με το δίκτυο YouTube.
Περισσότερα
Η Καθημερινή
Οι Ειδικές Εκδόσεις και η εφημερίδα ”Η Καθημερινή” με περηφάνια ανακοινώνουν τη λειτουργία της πρώτης κυπριακής ειδησεογραφικής εφαρμογής σε iphone / ipod / ipad.
Περισσότερα
Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio