ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
MAN
MAN

ΤΟ ΠPΩTO MHNIAIO ANTPIKO
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ THΣ KYΠPOY
Target group 
Ηλικίες 25 - 45
Φύλο 90% Α
Κοιν. ομάδες Α, Β, Γ1, Γ2

Είναι το πρώτο αντρικό περιοδικό της Κύπρου, τόσο σε χρονολογία έκδοσης όσο και σε πωλήσεις/ αναγνωσιμότητα. Με 40.000 τακτικούς αναγνώστες κάθε μήνα, εκ των οποίων η συντριπτική τους
πλειοψηφία είναι άντρες, θεωρείται ως το ασφαλέστερο μέσο προσέγγισης της «δύσκολης» ομάδας των
αντρών 18-44 χρονών, Α, Β, Γ1 και Γ2 κοινωνικής τάξης.

Στο θεματολόγιό του κυριαρχεί το τρίγωνο που συναρπάζει τους άντρες: Γυναίκες - Πολιτική -Gadgets, ενώ καταπιάνεται με έρευνες βάθους αλλά και καυτές συνεντεύξεις της επικαιρότητας, με επίκεντρο τους πετυχημένους άντρες και το lifestyle τους.

Δεν είναι τυχαίο που το ΜΑΝ και οι βραβεύσεις ΜΑΝ Of The Year Awards έχουν καθιερωθεί ως η πλέον αξιόπιστη και σημαντική βράβευση των άριστων αντρών στην Κύπρο, και αναμένονται κάθε χρόνο με μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλο το κυπριακό κοινό. Από το 2009 εγκαινιάστηκαν 2 ειδικά τεύχη.

Το τεύχος Ιανουαρίου αποκτά τη δική του προσωπική ταυτότητα ως power issue. Σε αυτό το τεύχος παρουσιάζεται η λίστα με τις 50 πιο δυναμικές προσωπικότητες της κυπριακής κοινωνίας, των οποίων οι αποφάσεις και οι στρατηγικές επηρεάζουν και τις δικές μας ζωές. Το τεύχος Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένο στους επιχειρηματίες και ονομάζεται BUSI NES ISUE . Είναι ένα τεύχος με πληροφορίες από τον επιχειρηματικό κόσμο που περιλαμβάνει επιτυχημένες ιστορίες κυπριακών εταιρειών. Το 2010 έχει ενσωματωθεί στο περιοδικό το ειδικό ένθετο EXODOS το οποίο περιλαμβάνει κριτική και παρουσιάσεις εστιατορίων, clubs, καινούριων χώρων, cinema, θέατρο και οτιδήποτε άλλο αφορά την έξοδο.

Το ΜΑΝ κυκλοφορεί μαζί με τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ την πρώτη εβδομάδα του μήνα.

   Download katalogos man.pdf
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε 3ος όροφος 2411 Έγκωμη Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22 472472
Φαξ: +357 22 664860
Επιστροφή στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio