ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
ΤΗΛΕΩΡΕΣ
ΤΗΛΕΩΡΕΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ EBΔOMAΔIAIO ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Target group 
Ηλικίες
25 - 65
Φύλο
60% Γ - 40% Α
Κοιν. ομάδες
Γ1, Γ2, Δ1, Δ2

Oι ΤηλεΩρες είναι το πρώτο σε πωλήσεις περιοδικό της Κύπρου, μ’ ένα ευρύτατο φάσμα αναγνωστών. Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1993 και περιέχει τον πιο έγκυρο και πλήρη τηλεοπτικό οδηγό όλων των κυπριακών και δορυφορικών καναλιών που ξεπερνά τις 70 σελίδες. Επιπρόσθετα, περιέχει σελίδες με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και άλλα ποικίλα θέματα κυρίως από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Παρά το γεγονός ότι στην αγορά προσφέρονται δωρεάν τηλεοπτικά ένθετα εφημερίδων, οι TηλεΩρες συνεχίζουν να κρατούν την πρώτη θέση σε πωλήσεις περιοδικών, με κυκλοφορία που αγγίζει και ξεπερνά τις 15.000 την εβδομάδα. Με σταθερό κοινό άνω των 100.000 αναγνωστών κάθε βδομάδα, είναι το πλέον μαζικό περιοδικό της αγοράς που καλύπτει επαρκώς όλες τις κοινωνικές ομάδες (ιδιαίτερα τις ηλικίες 30-70 χρονών), με σημαντική ποιοτική διαφοροποίηση από τα αντίστοιχα δωρεάν εβδομαδιαία, ως προς το χρόνο και την ποιότητα διαβάσματός του από το κοινό.

Μετά και από τη στρατηγική συμφωνία αγοράς ύλης από το αντίστοιχο πρώτο σε πωλήσεις ελληνικό τηλεοπτικό περιοδικό 7Μερες TV, οι ΤηλεΩρες, πέραν του πληρέστερου τηλεοπτικού οδηγού, είναι πλέον πρώτες και στην πληρέστερη ενημέρωση για τους stars της τηλεόρασης, αλλά και για όλα τα τηλεοπτικά προσκήνια και παρασκήνια.

Οι ΤηλεΩρες εκδίδονται από το 1993 και από τις αρχές του 2007 έχουν μετεξελιχθεί από δεκαπενθήμερο σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα, με επιλογή δώρου ή χωρίς.

   Download katalogos TILEORES.pdf
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε 3ος όροφος 2411 Έγκωμη Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22 472472
Φαξ: +357 22 664860
Επιστροφή στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio