ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
Ο ΟΜΙΛΟΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
ΠΡΟΦΙΛ

Ο Όμιλος SPPMEDIA εκδίδει έντεκα τίτλους περιοδικών, εκ των οποίων δυο εβδομαδιαίους (ΤηλεΩρες, Beautiful People), έξι μηνιαίους (must, MAN & 4Τροχοί, Εύκολα & Σπιτικά), και ένα τριμηνιαίο περιοδικό διακόσμησης Σπίτι & Ζωή.

Με πάνω από 350.000 τακτικούς αναγνώστες, ένας στους δύο Κύπριους διαβάζει τακτικά έστω κι ένα από τα περιοδικά του SPPMEDIA. Μαζί με τα πιο πάνω, το τμήμα ηλεκτρονικών ΜΜΕ της εταιρείας με τον Deejay Radio, το Love Radio και το MADcy σε συνδυασμό με την εξειδίκευση σε ευφάνταστες διοργανώσεις διαφόρων below the line events, συμπληρώνουν τις απαιτούμενες ανάγκες ως προς την  προσέγγιση του πλέον απαιτητικού κοινού ηλικίας 13-30 χρονών. Ο Όμιλος SPPMEDIA με συνολικές πωλήσεις πέραν του 1εκ. αντιτύπων στα κυπριακά περίπτερα, είναι με διαφορά η μεγαλύτερη εταιρεία περιοδικών στη χώρα αλλά και ο πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενος όμιλος ΜΜΕ της Κύπρου.
 
Στις 2 Νοεμβρίου 2008 έλαβε χώρα στην Κύπρο η έκδοση της ιστορικότερης εν ενεργεία εφημερίδας του ελληνικού χώρου, της  Καθημερινής. Η έκδοσή της στην Κύπρο είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης σε κοινή εταιρεία του ομίλου SPPMEDIA και της Καθημερινής ΑΕ, με απώτερο σκοπό τη μεταλαμπάδευση των αξίων της σοβαρότητας, της εγκυρότητας και της υψηλής ποιότητας που διέπουν την εφημερίδα, στην κυπριακή πραγματικότητα. Η κυπριακή έκδοση της Καθημερινής, αποτέλεσε μεγάλη εκδοτική επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος και μερίδιο αγοράς με αποτέλεσμα να είναι πλέον μέσα στην πρώτη τετράδα των εφημερίδων της Κυριακής, με ιδιαίτερη δε απήχηση στις ομάδες ανώτερου μορφωτικού επιπέδου.
 
Μέσα στα πλαίσια αυτά, η κυπριακή έκδοση της Καθημερινής προνοεί πολυσέλιδη κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας και καθημερινή ηλεκτρονική έκδοση στη διεύθυνση kathimerini.com.cy. Με γνώμονα τη στοχοθέτηση των υψηλότερων εκδοτικών στάνταρ και στην Κύπρο, η εφημερίδα τυπώνεται στην Ελλάδα και φτάνει στη χώρα μας λίγες μόλις ώρες μετά την εκτύπωσή της με ειδικά ναυλωμένη πτήση cargo. Το επίπεδο ποιότητας εκτύπωσης της Καθημερινής είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη με σχεδόν όλες τις σελίδες της έγχρωμες, ενώ ψήνεται σε φούρνο για να αναδεικνύονται τα χρώματα, ελαχιστοποιώντας την ίδια ώρα το μελάνι με το οποίο έρχεται σε επαφή ο αναγνώστης. Εκατόν ογδόντα δημοσιογράφοι σε Κύπρο και Ελλάδα παρέχουν αντικειμενική, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στην υπηρεσία του κυπριακού λαού. Μαζί με την εφημερίδα εκδόθηκαν στην Κύπρο και τα πετυχημένα στην Ελλάδα περιοδικά Κ και Γαστρονόμος, ενώ έχουν προστεθεί στα πακέτα της εφημερίδας και τα περιοδικά των Ειδικών Εκδόσεων, Beautiful People και ΜΑΝ.

Κάθε Τετάρτη κυκλοφορά η εφημερίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ αυτόνομη στα περίπτερα.

Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio