ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
Ο ΟΜΙΛΟΣ
print this page Εκτύπωση email this page Αποστολή go to the top of the page Αρχή
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

 

ΑΝΑΔΑ-ΣΩΖΩ

Ο Όμιλος SPPMEDIA μετά από συνεννόηση με το Τμήμα Δασών, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης Αναδα-σώζω, ανέλαβε τη δεντροφύτευση μιας έκτασης περίπου τριών δεκαρίων νότια του εκδρομικού χώρου στον Κόρνο, σε μια προσπάθεια να προσθέσει έναν πνεύμονα πρασίνου στην περιβαλλοντικά επιβαρυμένη αυτή περιοχή.

Με την βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργείων και των επιστημονικών συνεργατών του Τμήματος Δασών, ο Όμιλος SPPMEDIA θα εξασφαλίσει την σωστή φύτευση και ανάπτυξη των δέντρων αυτών για 3 χρόνια, που είναι και το απαραίτητο διάστημα ώστε τα δέντρα να μπορούν να επιβιώσουν από μόνα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η Εκστρατεία "Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους" (F.T.B.C) ξεκίνησε στην Αμερική το 1994, όταν ο βασικός εμπνευστής Ralph Lauren δημιούργησε το «στόχο» επηρεασμένος από το θάνατο της στενής του φίλης και αρχισυντάκτριας μόδας της "Washington Post", Nina Hyde, με την πίστη ότι η μόδα μπορεί να σώσει ζωές.

Αντικειμενικός σκοπός του F.T.B.C, είναι η ενημέρωση και η συγκέντρωση χρημάτων για περαιτέρω έρευνα, επιμόρφωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του στήθους.
Το περιοδικό MUST αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια στην Κύπρο. Συνέβαλε μάλιστα στη δημιουργία του "ΜΟΔΑ - ΣΤΟΧΟΣ  ΚΥΠΡΟΥ" και προβάλλει και στηρίζει ανελλιπώς την παρουσία και τις εκδηλώσεις του.

Η εκστρατεία οφείλει εν μέρει τη μεγάλη της απήχηση στις πρωταγωνίστριές της, τα κορυφαία μοντέλα (Kate Moss , Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Gisele Βundchen και Fernanda Tavares) που "δάνεισαν" την εικόνα τους ειδικά για τους σκοπούς της φιλανθρωπικής καμπάνιας.
Μέχρι σήμερα, η εκστρατεία έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού η ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων γυναικών για έγκαιρη διάγνωση έχει αυξήσει θεαματικά την επιτυχή αντιμετώπιση της ασθένειας στα αρχικά στάδια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα έσοδα της εκστρατείας από πωλήσεις ρούχων και αξεσουάρ, ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια δολάρια. Υπολογίζεται ότι μέχρι τώρα έχουν πουληθεί περισσότερα από 7 εκατομμύρια T - Shirts.

Εκτός από την Κύπρο, η εκστρατεία δραστηριοποιείται και στις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Τουρκία.
Το όραμα είναι παγκόσμιο: Ένα μέλλον χωρίς το φόβο του Kαρκίνου του Στήθους.

ΡΙΑΛΤΟ - ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ είναι για τη Λεμεσό σημείο αναφοράς. Για την Κύπρο είναι φάρος πολιτισμού. Είναι το διαχρονικότερο ίσως παράδειγμα πολιτιστικού οργανισμού που άντεξε διαμέσου των δεκαετιών, μέσα από κακουχίες και καιρούς χαλεπούς.

Ο Όμιλος SPPMEDIA έχοντας πάντα ως προτεραιότητά τους τον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία και εκτιμώντας την προσφορά του ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΙΑΛΤΟ, είναι τα τελευταία δύο χρόνια θεσμικός υποστηρικτής του. Διανέμουμε μέσω των εντύπων μας, το μηνιαίο πρόγραμμα του Θεάτρου και προωθούμε την κάθε εκδήλωση και την κάθε παράσταση από το ραδιόφωνο, την τηλεόρασή μας και τα έντυπά μας.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, που το ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ, εμπιστεύτηκε εμάς για να είμαστε οι θεσμικοί υποστηρικτές του και να έχουμε την ευθύνη της επικοινωνίας του.

 

Copyright 2010, SPPMedia Group | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio